Jogi záradék

A korai-magomles-stop.hu weboldalán található valamennyi információ, (termékleírás, tájékoztató szöveg, képanyag, grafika, könyv) valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, valamint funkcióinak megvalósítása, a Perfect Play Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezi, amelyek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: Szjt.) szerint teljes körű szerzői jogvédelem alá esnek. Ezek felhasználása, feldolgozása, másolása, átdolgozása, terjesztése, tárolása, illetve bármilyen az Szjt. szerinti felhasználása a jogtulajdonos Perfect Play Kft. kifejezett írásbeli hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, amely az Szjt, szerinti jogi következményeket vonja maga után.

A Perfect Play Kft. weboldalán található információkat, anyagokat csak az Szjt. rendelkezései szerint lehet szabadon felhasználni.  Kereskedelmi célú felhasználás esetén mindenképpen kérje a Perfect Play Kft. hivatalos ajánlatát, állásfoglalását.

A weboldal tartalmának másolási, átdolgozási, a tulajdonos írásbeli hozzájárulása és forrásmegjelölés nélkül való használati és közzétételi napi díja 25.900 Ft + ÁFA szavanként.

Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Perfect Play Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért a Perfect Play Kft. nem vállal felelősséget az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A Perfect Play Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket bármilyen módon korlátozza vagy megszüntesse. A Perfect Play Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weboldal, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott vagy grafikus anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a weboldal használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Perfect Play Kft. kifejezetten kizárja.

A Perfect Play Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy nyilvánosságra hozott tartalmakért, a Perfect Play Kft. weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A Perfect Play Kft. weboldalán található adatok, leírások, esetleges árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek, a Perfect Play Kft. hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után ad.

A weboldalon, hírlevekben, elektronikus tudásnyagokban szereplő tanácsokért, technikákért, útmutatások gyakorlati alkalmazásáért a Perfect Play Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben komoly egészségügyi problémája van, mindenképp kérje ki szakorvos tanácsát.

Budapest, 2012. április 25

Vissza a Főoldalra>>