Szállítási információk

Belföldi szállítási információk

Szállítási díj, szállítási idő

A szállítási díj belföldre egységesen bruttó 1.390 Ft. Ha 16.000 Ft fölött vásárolsz – például 2 doboz Long Love-ot, vagy 4 doboz Boom Boom-ot, akkor a szállítási díjat belföldön átvállaljuk.

A rendelésed feladásától számított 2 munkanapon belül meg fog érkezni Hozzád a csomagod.

Fizetés módja

Két lehetőséged van:

  1. Utánvétes fizetés: a csomagod átvételkor kell fizetned a kézbesítőnek, tehát ez a módszer tökéletesen biztonságos számodra. A számlát, (és egy kis meglepetést) szintén a csomagban fogod megtalálni.
  2. Banki átutalás: előre utalással is fizethetsz nálunk. Ez esetben kérjük, hogy a rendelés során „Fizetési mód”-nak a Banki átutalást válaszd. Az átutalásban pedig, a közlemény mezőbe kérjük, hogy írd be a nevedet.

Szállítás módja

A választásod alapján kétféleképpen tudjuk kézbesíteni a csomagodat:

1. A szállítási címre (pl.: lakcímed, munkahelyed címe). Ez egy kényelmes módszer, hiszen a kezedbe adja a kézbesítő a csomagot. Hátránya, hogy a Magyar Posta nem tud pontos kézbesítési időt mondani, ezért elképzelhető, hogy nem talál otthon. Ne aggódj, ilyenkor még egyszer megkíséreljük a kézbesítést. Ha ekkor sem sikerül átvenned, akkor értesítést kapsz, amivel a helyi postán átveheted a csomagod.

2. Postán maradó csomagként: ez esetben rögtön az általad kiválasztott belföldi Postára kézbesítjük a csomagot. Ha ritkán vagy otthon, esetleg nem szeretnéd, hogy barátnőd nyisson ajtót a kézbesítőnek, stb. akkor válaszd ezt a szállítási opciót. Ezután személyesen tudod majd felvenni a csomagot a megadott postán. Nem minden postán működik a “postán maradó csomag” szolgáltatás. A megrendelés során az űrlap csak azokat a postákat tartalmazza, amelyek biztosítják a postán maradó szolgáltatást. A megrendelés során tehát csak válaszd ki a Posta listából, hogy melyik postára kéred a csomagod.

Ne aggódj, a csomagolás mindkét esetben teljesen diszkrét, így nem fog kiderülni mi van a csomagban.

Külföldi szállítási információk

Szállítási díj, szállítási idő

Külföldön élő magyar férfi vagy? Nem probléma! Európából bárhonnan rendelhetsz tőlünk! Vállaljuk a megrendelések teljesítését és a szállítását. Ez esetben a szállítási ideje várhatóan 4-6 munkanap.

Európai kiszállítás díja egységesen 3,500 Ft. Európán kívülre is szállítunk, de ez esetben kérjük, hogy írj e-mailt nekünk. A konkrét (nem európai) országra vonatkozóan ki fogjuk kalkulálni neked a szállítási díjat.

Fizetés módja

Szállító partnerünk, a Magyar Posta külföldre nem tudja garantálni az utánvétes fizetési módszert. Ezért ha külföldről rendelsz, akkor KIZÁRÓLAG előre történő átutalással tudsz fizetni. A következőképp járj el:

1. Töltsd ki a megrendelési űrlapot, majd kattints a „Megrendelem” gombra. Ezután rögtön kapni fogsz egy e-mailt, benne a megrendelés részleteivel és a számlázási adatainkkal

2. A rendelését végösszegét a szállítási díjjal együtt utald át a Budapest Banknál vezetett számlaszámunkra

Banki adataink a következők:

Számlavezető bank neve: Budapest Bank Zrt.

Kedvezményezett neve: Perfect Play Kft.

Számlaszám (Forint számlaszám, belföldi átutalás esetén): 10102244-39247100-01003006

IBAN (Forint számlaszám, külföldi átutalás esetén): HU37-10102244-39247100-01003006

Swift kód (külföldről indított átutaláshoz kell megadni): BUDAHUHB

Közlemény: ebben a mezőben tüntesd fel a saját nevedet

 

Külföldi utaláshoz segítség

Külföldről történő banki átutalás esetén bármilyen devizában utalhatsz a fenti Forint alapú IBAN bankszámlaszámunkra. Ilyenkor a Budapest Bank automatikusan átváltja forintra az eredeti devizában indított átutalásodat.

Itt megnézheted, hogy milyen árfolyamon konvertál a Bank:

https://www.mbhbank.hu/vallalatok/arfolyamok

 

Kérlek, ez alapján kalkuláld ki a megrendelésed összegét az országodban érvényes devizára vonatkozóan. Lépések:

–         Kattints az MHB bank árfolyam oldalára

–          Add meg a Pénznemet (a Te saját számlád valutaneme)

–          Válaszd ki az Időszakot (hagyd úgy ahogy van, az aktuális napon)

–          Válaszd ki az Árfolyam típust (mindig a Budapest Bank Deviza Árfolyamot válaszd)

–          Az eredmények mezőben a 12:00 órához tartozó értéket nézd meg. Ez az az árfolyam, amivel a megrendelésed (választott termékek + szállítási díj) összegét el kell osztanod

–          A kijött eredményt utald el fenti IBAN bankszámlaszámunkra (Az utalásod közleményében kérjük, hogy tüntesd fel a nevedet).

Weboldalunk nem irányít át kártyás fizetéshez. Ezért kérlek lépj be saját internetbankodba és onnan utald el az összeget. Ha nincs internetbankod, akkor egy bankfiókból is utalhatsz fenti banki adatok megadásával.

 

Szállítási idő külföldre

Amint az átutalásod beérkezett hozzánk, azonnal útnak indítjuk a csomagodat a megadott külföldi országba. A szállítmányt ajánlott, elsőbbségi küldeményként adjuk fel számodra. A csomag így kb. 4-6 munkanapon belül meg fog érkezni Hozzád (Európán belül).

Vissza a Főoldalra>>